חברי ה- Dev Team שיחררו הודעת אזהרה למשתמשים שלא לעדכן את המכשירים שלהם לגרסה 4.1 שתוצא להם ככל הנראה על ידי איטיונס ואם וכאשר הגרסה תשוחרר במהלך היום (הערב או הלילה). גרסה 4.1 שאמורה להגיע עם גרסת מודם חדש סוגרת את פריצת המודם שחברי הקבוצה מצאו עבור גרסת המודם 5.13 שאפל הציגה בגרסאות 4x האחרונות. בנוסף מרגע שיחרור גרסה 4.0.2 חברי ה- Dev Team לא שיחררו פריצה (Jailbreak) עבור מכשירי ה- iOS.
לכן במידה ואיטיונס תציין שקיימת גרסה חדשה עבור האייפון או האייפוד טאץ' שלכם עדיף שתחכו אלא אם כן המכשיר שלכם הוא מכשיר סימפרי (או נרכש בארץ דרך אחת מחברות הסלולר) ואם אתם לא זקוקים לתכני הסידיה עבור המכשיר שלכם.

איך קריפטו עוזר לקדם חופש בעולם
קריפטו הוא נכס דיגיטלי מבוזר, בעל פוטנציאל לחולל מהפכה פיננסית משמעותית. יתרה מכך, התחום המתפתח עשוי לתרום רבות לקידום חופש, פרטיות וריבונות אינדיבידואלית בכל רחבי