במהלך הסופ"ש פירסם GeoHot שהוא הצליח לפרוץ את מכשיר האייפון 4 החדש שלו. בנוסף ציין ההאקר שהפריצה לא אמורה להשתחרר מאחר וה- Dev Team כבר עובדים על פריצה למכשירי ה- iOS וגרסה 4.
עפ"י הדיווחים בבלוג האישי של ג'ורג' (http://iphonejtag.blogspot.com/2010/07/meh.html)
נראה כי האייפון 4 החדש מריץ את ה- cydia בנוסף ג'ורג' מציג כי פריצת ה- limera1n (שהיא בעצם החופפת שלו לספיריט), מעולם לא הייתה אמורה להתפרסם (וגם לא התפרסמה בסופו של דבר) והיא הייתה רק שמועה בחרושת השמועות. כמו כן ציין ג'ורג' שכל נושא ה- pwned4life הוא המצאה ועיוות הדברים של בלוגרים ושכן הכוונה של ג'ורג' הייתה שמכשיר האייפון 2G והאייפון 3G ניתנים לפריצה תמיד עם כלי הפריצה של ה- Dev Team עקב פירצות הבוטרום שלהם שאפל כבר לא מעדכנת.
מעניין לראות את הגישה של Geohot משתנה כאשר נראה שהוא יותר ויותר מתרחק מעולם האייפון. יתכן מאוד שמתחיל להמאס עליו מההטרדות האינסופיות לגבי הפריצה ובינתיים מבקש ההאקר שמשתמשים לא יטרידו אותו עם תאריכי שיחרור של הפריצה מאחר ובינתיים הפריצה ש- Comex מה- Dev Team מפתח נמצאת בשלבים מתקדמים מאוד ואין צורך שהוא ישחרר את limera1n.
בכל אופן, ה- Dev Team בינתיים משכללים את הפריצה שלהם והופכים אותה ליציבה יותר עבור משתמשי ה- iOS בגרסה 4.0, בעוד הם מחכים שאפל תשחרר את גרסה 4.0.1/4.1 כאשר מהעבר השני, אפל מחכה שקבוצת ההאקרים תשחרר את הפריצה שלהם כדי שהם יוכלו לחסום אותה עם הגרסה הקרובה.
קרדיט: iphones.co.il